Monday, April 13, 2009

Noodtoestand in Bangkok

We lezen af en toe de krant over de situatie in Bangkok. Het blijkt behoorlijk uit de hand te lopen daar. De demonstrant die wij eerder in bangkok spraken had toch niet gelijk. Ook de rode shirts gaan over tot vernielingen en geweld. De Bankok Post, 'the newspaper you can trust' verteld ons dat de rode shirts willen dat de regering aftreedt. Dat is nog niet gebeurd.... maar ondertussen gebeurt er van alles. Het lijkt er wel oorog!
Zie hieronder de kranten.

1 Comments:

At 12:03 PM , Anonymous Anonymous said...

Beste Frderik en Hanneke,
Erg leuk om te lezen wat jullie zoal iedere dag beleven. 't Is wel een hele onderneming zo'n grote reis, waar je bovendien nog heel veel zaken zelf maar uit moet zoeken. Lijkt me wel erg spannend, maar ben toch ook blij dat ik dit allemaal niet meer hoef te regelen.
We hopen natuurlijk dat jullie het erg naar de zin hebben met z'n tweetjes en kijken altijd even naar jullie verslagen en vooral ook naar de vele leuke foto's.
Wees vooral voorzichtig en mijn Ina zegt dat veel zaken, op jullie foto's te zien, net zo er uit zien als toen zij in China op vakantie was. Het doet haar allemaal daar aan denken.Andreas is op dit moment bij ons in de kost. Hij loopt stage in Groenlo bij de NEDAP. Danielle is bijna klaar, samen met Hanno, om hgaar verhuizing af te ronden. De laatste schilderwerkjes moeten nog
worden verricht en dan kan het echte verhuizen beginnen.
We wensen jullie nog heel veel plezier en nogmaals wees voorzichten. De hartelijke groeten van
Ina en Frans en Andreas.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home